PRESSE Bådmagasinet – Copenhagen Boat Show fortsætter successen – og langtidsplanlægger

Med baggrund i fire succesrige afholdte udstillinger siden 2015, og med allerede 85 % af standene solgt til 2020 udstillingen, har arrangørerne af Copenhagen Boat Show, Tempo Huset i Ishøj havn, besluttet at fortsætte med den årlige flydende udstilling, også efter 2020.

Optimal timing
Arrangørerne har foreløbig planlagt at fortsætte frem til 2025. Messen vil blive afholdt hvert år på det strategisk rigtige tidspunkt i slutningen af august. Så udstillerne har mulighed for at tage ordre på nye både til levering foråret efter, og køberne har mulighed for at se og købe deres nye drømmebåd på dansk grund, uden at skulle rejse til udlandet. Beslutningen er truffet på grundlag af de fire tidligere afholdte udstillinger, som alle har været en stor succes, både publikumsmæssigt men også udstillerne har meldt tilbage om et godt salg og mange gode kontakter.

Internationalt snit
Flere udenlandske firmaer har også fået øjnene op for at deltage til Cph. Boat Show, dels på grund af muligheden for at udstille enten i vandet ved de lange udstillingsbroer, på det store landareal, eller med en stand indendørs i den store hal. Men også den hyggelige maritime stemning, sandsynligheden for godt vejr, og den centrale beliggenhed i Skandinavien har stor betydning for atmosfæren omkring messen, med kort afstand til Københavns Lufthavn, motorvejsnettet og landets Hovedstad.

Arrangørerne vil til de kommende udstillinger i samarbejde med Ishøj Kommune og partnersponsor Volvo Cars Danmark arbejde med optimering af udstillingsarealet og ikke mindst aktiviteterne omkring udstillingen, til glæde for såvel sejler Danmark som udstillerne, og når vi ser ind i 2020, kan du allerede nu godt sætte kryds i kalenderen fra den 28. til 30. august.

D. 20-12-2019 Søren Øverup Bådmagsinet