Presse “Floor Yachts A/S”

Pressemeddelse Elan

Hos FloorYachts er vi stolte over at være blevet valgt som forhandler af Elan Yachts i Danmark, og vi glæder os til at præsenterer Elan E4 (Danmarks premiere) på Copenhagen Boat Show.

Elan E4 er inspireret af VO 65 bådene med dobbelt ror, bred hæk, stejl stævn, chine på fribordet, moderne Seldén-rig, Harken-spil og blokke, stort cockpit, dyb T-køl osv. Elan E4 leveres med markeds mest omfattende standardudstyr til kapsejlads og cruising.

Elan E4 vakuum støbte skrog sikre dig en stiv, stærk og sikker båd.

Elan har 3 linjer som tilfredsstiller alle behov for tryg og sikker sejlads.

E-line: Performancecruiser til den erfarne sejler, som ønsker at kombinere kap- og tursejlads.

Impression: Crusingbåde til den kræsne tursejler, som ønsker rummelighed og sejlegenskaber.

GT: Feinschmecker båden med de bedste kvaliteter fra E-line og Impression linjerne.

Elan Yachts producere både fra 30 til 50 fod.

Rob Humpherys Yacht design har været hoveddesigner af Elan siden midten af 1990èrne sammen med Elan`s egne ingeniører og designerer. Sammen har de skabt flere prisvindende både. Senest i 2018, hvor Elan GT5 blev kåret som “Boat of the year” i magasinet Cruising World

Elan Yachts har bygget kvalitetsbåde siden 1949 og tilbyder sejlbåde med en perfekt balance mellem performance, komfort, let håndtering og sikkerhed, alt sammen uden at gå på kompromis med kvalitet og sejlegenskaber

Hver yacht, der kommer fra Elans 16.000 kvadratmeter store skibsværft i Slovenien, er resultatet af en 70 år lang passion for innovativt bådebyggeri.

For yderligere spørgsmål kontakt venligst Thomas 50407080 eller Michael 40524090