Volvo Cars

Volvo sponsor aftale bekræftiges

Volvo viser nye modeller frem ved Copenhagen Boat Show.

VIP-behandling:

Volvos  kunder får særlig behandling.

– Som sponsor til denne kæmpe flydende bådudstilling, har vi fornøjelsen af at invitere dig og din familie til at besøge vores eksklusive VIP Pavillon. Her kan I nyde den særdeles gode udsigt over bådudstillingen og havet, og vi vil servere forfriskninger og en lille anretning. Du vil også have mulighed for at se de nyeste Volvo-modeller, og vi er naturligvis klar til at demonstrere bilerne og besvare dine spørgsmål. Din Volvo kan du nemt og gratis parkere ved indgangen, hvor du finder et eksklusivt Volvo parkeringsområde. Du kan nyde hele bådudstillingen fra de bedste omgivelser i vores VIP Pavillon, som er åben under hele showet, fortæller Peter Birkbo.